– Nei til skyting av flere ulv i Norge!

Erna Solberg. Foto: Stortinget
– annonse top –

«Jeg skammer meg over manglende kunnskap om forvaltning av naturen og at vi er i ferd med å utrydde ulv i Norge, og at vi ikke forstår konsekvensene av det.»

Blant de mange som har skrevet brev til Statsministerens kontor, er en kvinne som nå vil oppfordre alle til å boikotte alt som har med sau å gjøre og alt som er norsk. Det viser at engasjementet for ulv og rovdyr generelt, står meget sterkt – kanskje sterkere enn politikerne forstår.

– annonse inline –

«Jeg har alltid vært stolt av å være norsk og vår vakre natur. Samtidig har jeg vært stolt over norske holdninger og at vi tilsynelatende har tatt vare på mangfoldet i naturen.
Men ikke lenger. Nå skammer jeg meg, jeg skammer meg over manglende kunnskap om forvaltning av naturen og at vi er i ferd med å utrydde ulv i Norge, og at vi ikke forstår konsekvensene av det.»

Massakre

– Massakren av to ulveflokker hittil i år anser jeg for å være total meningsløs. Ulveflokker som ikke gjorde annet galt enn å eksistere og livnære seg på elg. Massakren av ulveflokkene har pågått på en måte som er forkastelig, rett og slett dyremishandling. Dette har vært en nedslaktning som vitner om holdninger og et hat jeg trodde vi nordmenn ikke ville være bekjente av. Et hat som blir støttet av regjeringen, og samtidig tillatt uten at lovligheten av den er utredet. Er det mulig, spør hun?

– Samtidig er det mange bønder og andre i samme områder i nærheten av ulv, som ønsker å bevare den. Men disse blir ikke hørt i det hele tatt. Regjeringen fremstår som kjøpt og betalt (korrupt vil noen kalle det) av mennesker med særinteresser som elgjakt.

Sjokkerte

– Mannen min og jeg er ivrige fotografer, og har stor respekt for dyreliv og natur. Vi har mange venner både i Norge og flere andre land. Alle er gjort kjent med det som skjer her, og gir tilbakemeldinger på hvor sjokkerte de er. Vi oppfordrer nå alle til å boikotte Norge, enten ved å la være å dra hit på ferie, eller ikke kjøpe produkter og tjenester som kan knyttes til Norge. Det er en skam og meget pinlig, å være en del av dette som nå skjer rundt vår forvaltning av rovdyr i naturen.

Boikotter

– Personlig velger jeg og familien min nå å boikotte alt som har med sau og andre produkter som kan linkes til temaet. Vi vil hele tiden holde søkelyset på regjerningens beslutninger i denne saken og vil aldri tie om dette i noen sammenheng.

– Nei til skyting av flere ulv i Norge!

– annonse bottom –