Skriver frustrerte brev til Erna Solberg om slakting av ulv

Foto: Wikimedia Commons
– annonse top –

Stadig flere borgere velger å skrive om sin frustrasjon til landets politiske ledere, denne gangen til Erna Solberg om forvaltning av Norges rovdyr.

– Jeg vil bare uttrykke min frustrasjon, nærmere depresjon, som følge deres totale mangel på RESPEKT for det norske folkeflertall angående ivaretakelse av vårt økosystem og derved av Norges rovdyr, skriver Vårhild Jane Røsnes fra Moss i Østfold i et e-postbrev til statsmnisteren og klima- og miljøvernministeren.

– Det virker på meg som at dere er kjøpt og betalt av skogeiere og late sauebønder? Vidar Helgesen har tydeligvis fått munnkurv eller har slutta å bry seg slik han engang gjorde. Setter igang merking av ulv for så å skyte den! Er det bevisst for å gjøre jakta mindre slitsom for haterne?!?

– annonse inline –

– Dere sover vel godt nå som to av de mest stabile ulvefloķkene er massakrert av en gjeng umodne og blodtørstige ulvehatere! At dere kan la det passere uten å kny at en slik gjeng dyremishandlere kan forsyne seg rått av en allerede truet bestand overgår all min fantasi.

– Dere kunne i det minste sette ekte og nøytrale jegere inn for å unngå slik massakre! Hva med fare for innavl nå? HØRER dere på FORSKERNE?

– Hvorfor blir ikke sauebønder pålagt å passe dyra sine slik andre dyreeiere må? Ønsker gjerne ett svar UTEN svada på hva dere tenker! Dere har jo vært taus som østers fram til nå, skriver Vårhild Jane Røsnes fra Østfold.

– annonse bottom –