Nye jegere inviteres med på jakt

Småviltjakt. Foto: NJFF

Norges Jeger- og Fiskerforbund (NJFF) ønsker nye medlemmer til organisasjonen. En måte å oppnå det på, er at de inviterer folk til til introjakt over hele landet. Og frister med å prøve rypejakt, villreinjakt, elgjakt eller skogsfugljakt.

NJFF vil at alle nye jegere enkelt skal finne jaktmuligheter i hele Norge. Introjakt er en serie med arrangerte jaktturer, der alle med jegerprøven kan bli med. Det er et rimelig og tilgjengelig tilbud som er med på å senke lista for å komme seg ut på jakt. Introjaktene er også for jegere som ønsker å prøve ut flere og nye jaktformer.

Aldri ut på jakt

– Vi vet at mange ferske jegere synes det er vanskelig å finne tilgjengelig jakt, og mange opplever veien fra teori til praksis lang. Tidligere har jegerferdighetene gått i arv i generasjoner blant familie og venner, men slik er det ikke nødvendigvis lenger. Det er lett å komme seg på jakt for alle som vil. Har du en jeger i magen, men enda ikke kommet deg på jakt så er det i høst hele 470 introjakter du kan bli med på, sier Håvard Andersen i NJFF.

Trygge rammer

– Felles for alle introjaktene er at du får grundig gjennomgang, før du drar ut på jakt med erfarne guider. Flere av introjaktene foregår i landets beste jaktterreng, og du har med deg spesialister fra våre lokale jegerforeninger. Dette et unikt tilbud som foregår i trygge og velorganiserte rammer, sier Andersen i en pressemelding.

Exit mobile version