Lundberg går av som leder til våren

Foto: Naturvernforbundet
– annonse top –

Leder Silje Ask Lundberg har i helga informert landsstyremøtet i Naturvernforbundet at hun ikke tar gjenvalg til våren.

Ifølge Naturvernforbundet hun ikke tar ikke gjenvalg som leder på landsmøtet i april 2021.

– Under Siljes ledelse har Naturvernforbundet hatt en formidabel utvikling, og vi har vokst fra 23.000 til over 35.000 medlemmer, og aktiviteten i organisasjonen har økt betydelig. På Naturvernforbundets landsstyremøte i helgen informerte Leder Silje Ask Lundberg om at hun ikke tar ikke gjenvalg som leder på landsmøtet i april 2021.

– annonse inline –

– Naturvernforbundet har utrolig mange flinke og engasjerte tillitsvalgte, aktive og ansatte! Det har vært et stort privilegium å jobbe med disse gjennom flere år, og sammen vinne en rekke viktige miljøsaker, sier Silje Ask Lundberg. Etter fire år som leder har jeg nå informert valgkomiteen om at jeg ønsker å gi stafettpinnen videre til noen andre som kan lede organisasjonen i kampen mot klimaendringen og for å bevare naturen. 

Lundberg har vært leder i Naturvernforbundet siden høsten 2016 og bor og jobber fra Tromsø.

– Under Siljes ledelse har Naturvernforbundet hatt en formidabel utvikling. Vi har vokst fra 23.000 til over 35.000 medlemmer og aktiviteten i organisasjonen har økt betydelig. Naturvernforbundet er heldige som får ha en så erfaren og engasjert miljøverner som Silje som leder i nærmere 5 år, sier generalsekretær Maren Esmark ifølge organisasjonens egne hjemmesider.

– annonse bottom –