– annonse amp –
Hjem Naturvern Hun kan få makt i forbundet

Hun kan få makt i forbundet

Synnøve Kvamme i Naturvernforbundet. Foto: Naturvernforbundet Hordaland.

Synnøve Kvamme i Naturvernforbundet Hordaland kan bli ny nestleder i forbundet.

Naturvernforbundet Hordaland har foreslått henne til å bekle vervet som én av to nestledere. Det er styrende organiser i Naturvernforbundet som har foreslått i utvide til to nestledere.

Naturvernforbundet har siden 2018 økt med 10.000 medlemmer, og har nå 35.000 medlemmer.

– Synnøve har vist seg som en dyktig og sterk talsperson i media. Hun er meget dedikert og særlig opptatt av de underliggende systemårsakene som alle miljøproblem har til felles. Hun er spesielt interessert i energispørsmål, forbruk og sammenhengen mellom klima og naturvern, sier fylkesleder i Naturvernforbundet Hordaland, Gabriel Fliflet i en uttalelse.

Ifølge Naturvernforbundet skal organisasjonen følge opp denne veksten og styrke Naturvernforbundets posisjon som landets viktigste naturvernorganisasjon. Derfor vil det på landsmøtet kommende helg bli fremmet en vedtektsendring som åpner opp for at det velges to nestledere. Bak sentral- og landsstyrets forslag om å utvide til to nestledere ligger det et ønske om å styrke ledelsen. Naturvernforbundet er en bred og folkelig miljøorganisasjon og jobber for å være en organisasjon hvor miljøengasjerte med forskjellige bakgrunn, egenskaper og interesseområder skal føle tilhørighet, skriver organisasjonen på egne hjemmesider.

Exit mobile version